Första lediga dagen :)





Igår avverkade jag första dagen på 6månader på jobbet och de gick fin fint fast det skett lite ändringar och så sen jag slutade men man lär ju så länge man lever :)
Efter jobbet drog vi till byn där vi blev bjudna på grillat - lyx att bli bortbjudna två dagar i rad och på grillat båda dagarna ;)

Idag har jag alltså min första lediga dag och jag kickade igång dagen med en morronprommis, måste passa på dom dagarana jag är ledig eller går kväll då de är som lättast att komma iväg från morron dessutom kan jag ju gå utan vagn oxå nu när Jocke är hemma och de är hur skönt som helst!!
Sprang genom duschen när jag kom hem och sen åkte vi till bvc för 4månaders kontroll med gumman som blir 4månader på fredag - hävde i mig frukosten påvägen dit..

Hela 7090g vägde hon och mätte 65cm så nog växer hon alltid ;)

Har även hunnit vara till sjukan en sväng till med mammi som fick sig en kortisonspruta och det såg då allt annat än skönt ut, fy!!
Beställt en ny telefon har jag oxå gjort, en Xperia S så jag längtar tills den kommer så man slipper allt svammel som är med den jag har nu!!
Jocke kirrade middagen som blev nå räkgrejs och ris - göttans!!
Jag och barnen har bara slöat sen middagen och Jocke är och tränar..
Har suttit och kollat runt på massa sidor efter fina tavlor till barnen och har hittat massor!!

Funderar lite på om man skulle gå ut ohc rensa lite i gille men de kändes som jobbigt ;)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0