Måndag - Dop





Måndag idag och en ny vecka är i rullning :)
Vi har vaknat kring 7 vilket kändes helt okey - tur man lägger sig före fan om kvällarna annars skulle jag vara död när de är dax att stiga upp för jag är då nog trött iaf..
Gumman hade kissat så mkt så det kommit igenom allt och på lakanet så det blev ett bad för henne och sen frukost för oss alla - eller för Alma blev de hennes andra mål :)
Har slagit igång diskmaskinen och tvättmaskinen och tänkte dra en ride med dammsugaren - gud så det är skräpigt överallt nu när man drar in massa sand som sen dras runt i hela huset!!



Har ringt och bokat dop för gumman oxå så nu måste vi skynda oss att beställa inbjudningskort och skicka ut så det hinner komma fram ett tag innan.. Den 28e april blir det iaf :)
Jag är ju en sån som tycker det känns tråkigt och så himla vanligt med en vanlig dopklänning så jag funderar lite på vad hon ska ha på sig.. Eventuellt att det blir en vit klänning som jag hade när jag var liten om det nu inte är alltför stor - isf kanske det går att sy in den lite så den passar.. SKulle ju vara kul om hon kunde ha den :)
Gossen hade ju en dress med svart byxa, vit skjorta, grå väst och fluga när han döptes :)
I fredags började jag skriva en lista på alla vi ska bjuda och shit så många det blev alltså!!
Jocke tyckte det var alldelens för mkt för ett dop men man vill ju ändå att familj och dom närmsta vännerna ska komma så vi får kolla lite mer på de där..
Sen så måste vi bestämma vad vi ska bjuda på, ska det vara fika, tårta, smörgåstårta eller vad??
Jaja nog hinns det säkert ;)
Lokal för fikat måste vi oxå fixa då både församlingsgården och huset nedanför (kommer inte ihåg vad de heter) var upptagna..


Nå nu ska jag läsa nå bloggar och sen dra fram dammsugaren :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0