Har nu trott att sjukan varit på bättrings...

mms_img13165 (MMS)

Har nu trott att sjukan varit på bättringsvägen om man känt sig piggare och bättre på kvällen eller morronen men så fel jag haft! Igårkväll kände jag mig bättre och tänkte att jag skulle vakna upp i bra form men tjii fick jag! Mådde nog sju resor värre imorse då jag gick upp för att göra mat åt Alma - skulle bara pinka först men blev så himla yr och illamående så stapla efter en hink och sen tillbaka till sovrummet så fick Jocke gå upp och fixa fast han oxå var dålig.. Sen har vi båda två sovit till och från fram till eftermiddagen då jag fixade middag och sen har vi varit uppe.. Jag och gossen tog oss en sparktur till Snurran och köpte chips då jag var så sugen på nå salt och gud så skönt de var med lite friskluft! Stackars lillgossen har haft så tråkigt idag när mamma och pappa bara sovit och han ville så gärna ut och leka med de gick ju inte då ingen av oss orkade.. Vågar inte låta honom vara ute själv om det skulle rasa från taket.. Imorron skulle Terror komma och leka med honom iaf :-) Nu ska jag sova och hålla tummarna för att jag är bättre imorron! Godnattt



Kommentarer
Victoria

jag håller på med min egen och sen när den är klar så kan jag titta på din =) När min är klar så kan man bara kopiera den och ändra färger och header å de :)

2012-03-13 @ 11:57:41
URL: http://victoriaekholm.blogg.se/
Victoria

gud vad lik alwin hon var här!

2012-03-13 @ 12:02:48
URL: http://victoriaekholm.blogg.se/
Victoria

vi kommer hem om mindre än tre veckor, helgen före påsk! :)

2012-03-13 @ 12:19:58
URL: http://victoriaekholm.blogg.se/
Victoria

japp, en vecka in i maj också :)

2012-03-13 @ 13:15:50
URL: http://victoriaekholm.blogg.se/
Ida

Jo det är nog så.. Man får försöka att inte bli tokig av alla turer hit och dit om allt man får och inte får äta.



Joo, hjälper jättegärna till.

Men kom på sen att jag vette tusan om jag vågar komma och ens hämta Alwin för att leka. Tänkte ju att jag skulle göra det. Men jag är ju så känslig nu verkar det som, ville inte riskera att bli sjuk igen :( Men när ni blivit friska vill jag komma och leka med er!

2012-03-13 @ 22:52:30
URL: http://storasysteryster.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0