Shopping - Brännskadade ögon






Har varit tyst här ett tag men har knappt suttit vid datorn utan använder mest telefonen och de är så jobbigt skriva från den - måste kolla om de finns någon app till den eller så..


Blev iaf två shoppingdagar förra veckan, onsdag - Luleå och torsdag - Haparanda :)
Så kul att kunna shoppa utan att behöva tänka hela tiden att man måste snåla för att man har så lite pengar - skönt med ordentlig lön!! Yepp yepp!!

I torsdags vid lunch skulle jag göra en shakesoppa, typ varmakoppen för jag visste inte vad jag skulle äta, värmer upp vatten i vattenkokaren tills de nästan kokar häller upp de i shakern av bara farten och vad tror ni händer när jag börjar skaka?? Locket skuter iväg - soppa över hela köket, hela mig och mitt ansikte - fort till toan och tvätta och skölja med kallvatten men så fort jag slutade skölja så brände de nå så förbannat kring ögonen!!
Som tur var hann jag blunda så jag hade inte fått något i ögonen men den tunna huden runt ögonen gjorde så ont så ont!! Ringde 1177 och vi fick komma till vc för att träffa en läkare..
Inga blåsor eller så men fortfarande så jävla ont så jag fick gå och köpa kylbalsam och smeta kring ögonen - skönt när de slutade bränna!!
Har varit utan kylbalsam nu sen lördagkväll och nu har jag fått lite små skorpor där jag bränt mig men de läker nog fort.. Man kan säga att jag hade en jävla tur i oturen!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0