Måndag





Idag har jag varit iväg en sväng på stan med mamma och lämnade familjen hemma, gumman var nyäten och nöjd så det hade gått fint :)
Var på Intersport och köpte mig en fleeceväst så jag håller mig varm, köpte även fetvadd på Apoteket så man håller sig varm när man är ute för den här gången vill jag inte ha mjölkstockning - fy fan så ont!!
Sen blev det en present till gossen och massa frukt som jag har gjort en fruktsallad av ikväll - gött!!



Inatt har gumman sovit bra, hon somnade just efter 21 igår och vaknade sen vid 1 för att äta och sen sov hon till 5.30 och då hade hon både kräkts och bajsat så halva hon och vaggan var helt nersölade så det var bara till att tvätta av henne och spola av sängkläderna och sätta igång tvättmaskinen sen, den och torktumlaren gått nästan hela dagen - att de är rart med barn ;)

Ammningen går bättre och bättre, det gör inte lika ont nu som i början förutom när hon suger tag - fy fan då vill jag bara sjunka under jorden!! Men det ger ju oxå med sig så småningom..
Mjölken har börjat rinna till men än så länge så blir hon inte nöjd på det jag har förutom på förmiddagen då..
Kan få sitta och amma henne hela eftermiddagen/kvällen utan att hon blir nöjd så då är de ju en jäkla tur att det finns ersättning så hon blir mätt i magen!!
Hoppas bara jag får tillräckligt sen så hon blir mätt så man kan amma ett tag, både för hennes och min skull!!!


Annars känns allting helt underbart, jag är så rik som har två underbara barn och världens bästa sambo!!
Man kan nog inte bli lyckligare!!








Kommentarer
Leea

Lycka till med amningen ! Hoppas hon blir nöjd sen, så ni slipper hålla på med ersättning :) De är så himla skönt när amningen kommer igång på riktigt! :)

2012-01-14 @ 16:33:35
URL: http://poottan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0