Fredag





Idag har vi varit iväg på en liten prommis, gick förbi dagis och sa att Alwin kommer dit till veckan då jag glömt bort om jag sagt de till dom eller inte.. Så fick ju Alwin stolt visa sin lillasyster ;)
Sen gick vi förbi gammelmormor och morfar där Alma fick mat innan vi gick hem igen - tur var de för jag hann nästan bara ta upp henne från vagnen så vaknade hon och ville ha mat!!
Väl hemma så stannade vi ute och Alwin åkte pulka i våran lilla backe och sen lekte han med Noah och Saga en sväng innan vi gick in då pappa J kom hem :)

Drog Alwin i pulkan på promenaden och nog måste jag säga att det var en del tugnt då det var lite moddigt i snön oxå med vagnen men förhoopningsvis blir de bättre när man får upp kondisen lite..
Kändes iaf mycket bättre i rygg och ljumskar den här gången för i ryggen fick jag inte ont förrän vi varit hemma ett tag och i ljumskarna fick jag inte lika ont som tidigare så de kanske tar sig.. Hoppas kan man ju alltid för inte vill an ju behöva gå med foglossningar i all evighet!!
Riktigt skönt var det iaf att komma sig ut en stund!!



Resten av eftermiddagen/kvällen har vi bara tagit det lilla lugna - lagat en god gryta till middag och sen somnade jag en stund på soffan - hur skönt som helst!!

Imorron blir det Luleå för mig, Jocke och Alma, om Alwin följer får vi se han har sagt att han vill stanna hos farmor och farfar så vi får väl se om han ännu vill de imorron - han får helt enkelt välja själv!!
På söndag ska han iaf på barngympa i byn vilket jag tror han kommer gilla massor då han brukar vara i gympasalen med farmor och farfar och springa och leka.. Kan ju vara kul när det är andra barn med oxå :)





Känns hur tråkigt som helst att jag inte kan lägga upp några bilder men vad gör man när sladden fått fötter??



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0