Stora damen

 
 
 
 
Igår passade jag på att stokka av huset medan jag var hemma själv och inga barn som ville "hjälpa" mig att dammsuga osv ;)
Mamma och Lovisa kom förbi en sväng och då fick Lovisa hjälpa mig att lyfta över Almas säng till min sida igen för nu är de minsann jag som är föräldraledig igen så då får hon ligga hos mig..
Innan hon sen skulle sova för natten fick pappan i huset flytta ner hennes säng så hon inte faller över kanten för jäklar i min låda så damen börjat klättra i sängen! Här om dagen så hängde hon över kanten och de var nog inte långt ifrån att hon tippade över.. Usch hemska tanke!!
 
Så igår fick hon även äta sin kvällsvälling helt själv i sin säng och direkt maten var slut fick hon tutten och slocknade på 2röda ;)
Senaste tiden då hon kommit på att det är mkt roligare att klättra och svammla i sängen när man ska sova så har hon såklart roat sig med de fast hon varit dötrött vilket har lett till en riktigt ledsen tjej som stått i sängen.. Så har vi ju alltid matat henne i soffan eller våran säng men då vaknar hon ju som till när man lyftar över henne så detta var super ;)

Måste fortsätta stokka i sovrummet idag då allt i huset känns lite hullerombuller då vi haft allt möjligt jox i Almas rum till nu så nu måste man gå igenom och rensa papper osv dom varit där inne..
Almas kläder har hamnat i våran garderob då vi rivit hennes så får se hur vi löser det senare, om dom blir kvar hos oss eller vad?? En garderob ska hon då inte ha där inne då rummet är så litet och dom tar upp alldeles för mkt plats..
Har iaf spacklat första varvet nu på morron så då får Jocke slipa sen innan jag kör ett varv till osv..
Måste köpa tak, golv och beställa tapeten vi ska hh ;) Hoho hoppas de går relativt fort den här gången!!
 
 
 
 
Detta skulle ha publicerats tidigare idag men gjorde visst inte de..
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0