Jävla klåpare!!
Igår var vi till Luleå för lek på Leos lekland och sen var vi bjudna till min faster på mat :)
Var första gången vi var på Leos - har bara varit på Candyworld tidigare men Alwin tyckte de var superkul och de tyckte även mamma och pappa ;) Almagumman var som vanlig nöjd och låg i vagnen och tittade länge innan hon tillslut somnade en stund :)
Vilken skillnad de är på leklanden alltså, Leos var betydligt större och det gillades!!
När vi lekt klart så fick Alwin en Leo t-shirt och tatuering :)

Sen styrde vi goffen till Biltema för att kolla läget och köpa avfettning efter de drog vi en snabbis på Barnens Hus där vi köpte en gåstol som Alma skulle få av min faster och T, var innan på Barnens Hus typ 10minuter och när vi kommer ut och Jocke ska sätta in alwin i bilen ser han att det är en buckla, massa repor och borta lack på bakskärmen/hundbenet och lite på bakdörren!! Nån jävla klåpare har alltså kört in i bilen och sen stuckit!!
Så less men blir alltså!!
Man har väl roligare saker att lägga pengarna på än att måsta betala för att annat folk inte duger till att köra bil än värre - stå för sina misstag!!
Det är polisanmält och vi fick åka till stationen för att visa upp skadan och vi kan ju hålla tummarna för att de blir en godkänd parkeringsskada för då blir det iaf lite billigare för oss men ändå alldlens för mkt för något vi inte ens orsakat!!
Pratat med försäkringsbolaget idag och ringt karosseriverkstaden så ska snart åka och visa upp de så dom får fota osv sen är de ca 2månaders väntetid så de är ju tur de inte är jättestor buckla iaf..
Känns ju extra surt oxå när man haft någon annans bil!!
Jocke tvättade Saaben i lördags så vi lånade mammas bil som jag ändå hade här..
Jaja de var ju tur de inte var vi som klantat oss iaf!!

Nu ska jag klä barnan och göra oss redo för att åka..

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0