Nattjox





Har blivit en del nattjobb för mig senaste veckan då mina arbetskamrater är sjuka och vabbar så då hade jag turen att få byta min dagspass mot nätter vilket passar mig perfekt nu när jag får så ont i ryggen då jag är uppe och står och går.. Är lite gruvensam över hur nästa vecka kommer gå när jag ska jobba dag och kväll men man måste ju testa innan man kan säga något.. Självklart hoppas jag att det går smärtfritt för jag vill ju som sagt jobba så länge som möjligt!!

Var på tjejkväll på "stan" med Errkia och Sandra ikväll, kul att träffa dom för det händer inte ofta nu för tiden :)
Vi kollade in visningen som Hårkompaniet hade, dom hade även 20% ikväll och tur var ju de för mig som hade planerat att köpa ett nya puder..
Fikade oxå och kollade runt i några affärer innan vi drog hemåt..


Imorron är det fredag och Björn ska komma och spackla andra varvet för att sen tapetsera på lördag så på söndag blire isf Ikea för att köpa nya hatthyllan, skohyllan och byrån som jag visat i ett tidigare inlägg :)
Ska bli riktigt skönt att kunna hänga av sig kläderna i hallen och inte i tvättstugan!!


Nu ska jag fortsätta kolla Idol och Ensam mamma som jag missat i veckan :)




Kommentarer
Josse

Hehe ja det finns nog inte "smidig" syskonvagn direkt, men jag hade aldrig klarat mig utan.. Frida var ju inte ens 2 år när Hugo föddes och vi promenerar så mkt. Tror inte hon skulle stå still många sekunder på en ståbräda i nuläget ;-) Såg att ni bokat en vagn nu? vad blev det för någon? Vi har fortfarande kvar vår crescentvagn som vi kommer börja använda sen åt Hugo när inte Frida vill åka mera :-)

2011-10-02 @ 13:43:36
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0