Hjärtklappningar






Hade tänkt att jag skulle få lite gjort här hemma idag då jag är ledig men det sket sig ganska rejält då jag efter frukosten fick hjärtklappningar, yrsel och mådde sådär konstigt som jag brukar göra när jag får så..
Åhh jag blir galen på det här!!
Anledningen till att det blir såhär är nog för att jag brukar ha hjärtklappningar i vanliga fall men när jag är gravid så blir det mer påfrestning för hjärtat och jag får mer hjärtklappningar vilket leder till att jag mår skit!!
Det som stör mig mest är att det kan komma när som, alltså även om jag bara sitter lugnt och fint i soffan vilket jag gjorde på morron och att ligga ner och vila hjälpte då inte och till slut var jag helt färdig så jag låg och halvsov i typ en och en halv timme..
Tur gossen är så pass bra på att roa sig själv och satt brevid och såg på barntv och bredde om mig med sin snutte, mammas hjärta!!

Ringde BM då jag inte fick tag i henne i torsdags då hon hade bett mig ringa och hon skulle fixa en läkartid så får vi väl se sen vad dom säger.. Helst av allt så vill jag ju slippa äta hjärtmedicin, det skrev dom ut åt mig när jag väntade Alwin men jag åt dom aldrig då det sen blev bättre så jag hoppas det är samma nu..
Hon pratade även om sjukskrivning vilket jag heller inte är så sugen på, det känns som att jag kommer hinna vara hemma nog länge iaf men vi får väl helt enkelt se..


Nu sla jag lägga mig på soffan en stund igen innan min lunchdate kommer med lunch ;)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0