Spontantripp till Luleå





Har känt mig så himla rastlös när jag varit ledig i två dagar eller egentligen var jag ju bara ledig torsdag men hade ju bara p-möte i onsdags så det räknas inte riktigt och idag började jag mina nätter så har varit ledig till ikväll så jag var så himla sugen att åka någonstans.. Man blir ju galen av att vara hemma när man ändå inte kan göra något så som städa osv..
Så jag och gossen styrde Saaben till Luleå för att hälsa på Elin och Isabelle :)
Vi var där ett tag och käkade lunch innan vi packade in oss i bilen och for en sväng på storheden där gossen fick sig ett nytt fleeceställ, två par byxor och en tröja samt en dvd till sitt rum då dom andra gått sönder..
Han har vuxit ur dom flesta kläderna så det har blivit en del kläder till honom på senaste och då har jag mest köpt Lindex plyschbyxor för dom känns smidigast och skönast nu när man ska ha överdragskläder osv på så nu har han dom i alla möjliga färger :)





Alwin har varit hur gullig som helst med Isabelle och velat hjälpa till med det mesta :)
Vi får hoppas han är lika hjälpsam och snäll sen med lillebror/syster men det tror jag nog ;)
Åhh vad jag önskar att vi bodde närmare varandra, speciellt nu när jag oxå kommer vara mammaledig!!
Tur det inte är allt för många mil iaf!!

Fick med mig en påse hem från Elin med lite mammakläder som jag förhoppningsvis kan ha så man slipper gå i samma hela tiden och även lite småkläder :) Vi har ju en del småkläder men får vi en kräkunge igen så kommer det absolut gå åt en del byten per dag :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0