Yellow diamonds in the light And we're standing side by side






Ena ögat började kleta på gossen igår så jag fick inte göra annat än badda och torka rent och inatt har han klagat på att han haft ont i ögat osv.. Han fick iaf upp det utan problem på morron vilket jag varit lite orolig för att han inte skulle få och skulle bli ledsen.. Är första gången han har ögoninflammation, för det antar jag ju att det är??
Har aldrig haft det själv heller så ringde syster igår för att höra vad man brukar göra åt de då hennes barn haft det några ggr..
Tvättade rent på morron och sen har det inte kletat nå mer förrän mot kvällen och då även i andra ögat så vi får se hur det ser ut imorron..
39 hade han i feber nu innan han fick medicin och la sig så jag hoppas han får sova gott iaf!!

Snickaren har varit här i eftermiddag/kväll och fixat med lite småfix som vi skjutit på sen vi kunde börja använda köket så nu behöver han bara komma en gång till så är han färdig med sitt..
Jocke for iväg på träning och jag klarade inte av att se allt skräp och stök som blir när man håller på så jag satte igång och torka av hela köket, dammsög, putsade fönstret, tömde och fyllde diskmaskinen så nu är där rent och fint igen..
Hoppas han kan fixa upp gardinstången åt mig imorron så jag kan hänga upp gardinen där och sen får han även hjälpa mig med resten av gardinerna i matrummet och vardagsrummet, det blir julgardinerna som får åka upp ;)
Tänkte att jag skulle försöka få städat här under helgen och kanske även börja pynta lite så blir det inte så mkt sen.. Vi måste ju lika vara hemma i helgen jag och gossen och J ska iväg på bandyresa så då är det ju bra om man har någe att pyssla med då jag hela tiden är så rastlös..





Med Alwin i magen v34



Kom på idag att det är evigheter sen jag lagt upp nå bilder så kanske måste leta fram kameran och börja använda den mer!! Kan även tala om att magen inte heller är fotad än förutom med mobilen i spegeln så det måste oxå göras!! Kollade idag på bilder från när jag väntade Alwin och där såg jag så liten ut i v34 motför vad jag gör nu!!
Nåja, jag får arbeta lite hårdare sen helt enkelt!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0