Äntligen helg




Gick av min jobbvecka igår 16.30 så är ledig idag och imorron men vet som inte vad man ska hitta på..?
Hade velat fara till Luleå och kolla på golv och tak men Jocke var inte så sugen så får väl kolla här i Kalix ist men utbudet är ju inte så stort.. Måste iaf in på Inter sport och testa ett par byxor och ett linne och prova lite mer skor, var där i onsdags och testade skor men vet som inte riktigt vad jag vill ha förutom att det ska vara typ jogging/running för dom har ju bättre dämpning än walking och jag får så ont i benhinnorna ibland när jag går..
Hade gärna velat ha easytone men dom går det inte att springa med om man skulle vilja och så är dom så jävla fula!!




Men innan jag kan fara nånstans alls så måste ju klockan bli 10 så det är öppet nånstans och så kanske Jocke hinner vakna så jag kan lämna Alwin hemma med honom om nu inte han ska med vill säga men jag tvivlar på det.. Vi var till Jimmy och Anna igår och när jag och gossen sparkade hem för att han var så trött så stannade Jocke kvar och såg hockey och vad dom nog gjorde och jag gissar att det blev ett par öl oxå så han lär väl vara som en zombie  hela dagen..



Förvörigt så är jag rätt trött efter att ha blivit väckt mellan 5.30 och 6 hela veckan och så även idag, dessutom har han sovit väldigt dåligt inatt och vaknat flera ggr och gråtit och vid halv fyra kom han till våran säng och sov..
Man är liksom inte van att vakna så tidigt så det känns rätt tungt..
Snälla unge sov!!





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0