Vi provar







Har inte haft någon lust att skriva här på ett tag men ska göra ett förösk nu :)

Har blivit sjukskriven fram till 20 Juni så i veckan har jag mest tagit det chill, sovit och bara varit..
Nu när jag tar det lugnt och bara är så har jag även fått tvättat några maskiner med tvätt, tvättkorgarna har varit ganska fulla ett tag då orken inte funnits men nu har jag bara en maskin kvar att köra så är det gjort :)

Köket har stått still ett tag nu då det bara regnat så vi inte kunnat hämta hem virke till taket men idag har J´s pappa fixat det åt oss så till veckan ska det upp.. Man blir ganska less att behöva fundera varje dag på vad eller vart man ska äta men nu har J´s mormor och morfar flyttat ut till stugan för sommaren så då har vi varit hemma hos dom och lagat mat.. Enkelt då dom bor så nära!! Längtar så tills köket är klart så man slipper det stressmomentet..

Vi har även fått njuta av sommarvärme och gud så skönt det har varit!! Mindre trevligt att det blir sjukt varmt här inne och än har inte den riktiga sommaren kommit.. Vi kommer dö om vi inte köper oss en ac!!
Men i sommar har vi ju semester så då kan vi ju vara mkt ute i stugan där det fläktar och inte alls blir lika varmt :) De e gött!!

Nu ska jag se BB en stund om jag inte somnar och imorron ska vi till stugan och mysa :)
Härligt!!

Ha en bra helg alla vänner och ovänner ;)



Kommentarer
Sandra

Varför är du sjukskriven?

2011-06-04 @ 10:40:31
URL: http://sanbjo.bloggplatsen.se
Susanne

Krya på dig.

2011-06-05 @ 22:13:22
URL: http://susannelindvall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0