Onsdag




Onsdag idag vilket innebär nattjobb för min del så det blir att försöka få sig några timmars sömn i eftermiddag så man orkar..
Gossen ska sova hos mommo så han slipper fara på dagis före fan imorron så han blir alltså ledig hela den här veckan, skönt :)


Igår hände det saker i köket/hallen, Jocke och Fredde har dagrit bort det som var kvar av golvmattan och tapeterna så nu är det bara lite kvar att skrapa bort från golvet så kan vi börja montera köket..
Vi har ju byggt ihop alla nedre stommarna förutom stommen som spishällen ska sitta i men det tar ju inte så länge..
Ska på en stund försöka mig på att skrapa lite om jag inte är för svag för det verkar sitta en del..

Vi hade tänkt oss svart kakel men jag tror det blir vitt ist när jag har tänkt lite mer på det för allt som vi ska ha på bänken - vodoo knivstället, breadburk, diskmedelsburk, sodastreamer m.m är svarta och bänkskivorna är svarta samt golvet är i svart ek så det blir nog bättre med vitt för att bryta av lite annars blir man nog less fort..

Annars då - tapeterna som jag hade tänkt blir det nog inte så måste fara och kolla efter några här snart men det får vänta till köket ä'r monterat iaf..


Nu ska jag plocka lite här och sen göra lite nytta :)



Kommentarer
Leea

Jag skulle satsa på vitt kakel :) Dock så är de förbannat snyggt med svart ;)



Vad kul föresten att renovera ett kök, när man kan få de precis som man vill ha de ! Önskar vi också bodde i hus, i en lägenhet så är de inte riktigt värt pengarna!

2011-06-22 @ 22:39:27
URL: http://pottan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0