Ensammen hemma





Hade tänkt att jag skulle skriiva om våran helg men eftersom jag inte satt in bilderna från kameran än så får det bli sen.. Fattar inte hur folk orkar hålla på och lägga upp dagsfärska bilder varje dag?? Fett jobbigt!!



Igår körde jag ut grabbarna till Marahamn då dom skulle ut till stugan.. Alwin var lika uppspelt som vanligt över att få åka ut dit med båten och som sagt så älskar han att vara där ute!! :)
Jag for sen hem och la mig på soffan..
Tesse och Matte var förbi en sväng och sen sov jag nån timme innan jag for iväg och hälsa på Terror i ny lägenheten som var mkt fin :)
Vi surrade på och käkade melon och när jag sen for därifrån så for jag till Vickan där även Ida och Lisa var..
Just innan 23 åkte jag ner på Draggen för att få mig fil och mjölk så jag skulle ha nå frukost idag och sen blåste jag hem till soffan igen.. Man måste passa på att ränna runt när man är själv ;)

På morron hade jag ställt väckaren på 7 så jag skulle kunna ringa Sunderbyn och boka tid för ul..
Man måste ringa dit och boka nu under semestern och telefontiden är 7-7.45 därför har det inte blivit gjort förrän nu och nu börjar det ju snart vara dax så de var bara till att ringa..
Den 11e augusti fick vi tid, lite sent kanske man så blev de..
Gud så spännande det ska bli!!

Nu har jag precis ätit upp min frukost och ska dra på mig nå kläder och fara en snabbis på affären och sen till mamma och baka bulla.. Följde inte med till stugan för att jag ska baka bulla idag och imorron ska Ida hjälpa mig att göra smörgåstårta då jag aldrig gjort det förut :)






Later!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0