Tuttande och snuttande




I somras när det var så himla varmt att sova om nätterna så lät vi Alwin ha en liten nappflaska med vatten i sängen så han kunde dricka när han blev törstig i värmen.. Den flaskan har han sen velat ha varje natt och har det varit lite eller slut vatten har han sagt att han vill ha nytt..
Det är ju jätte bra att han dricker vatten och att han även dricker ur den på dagarna för annars kan han ibland vara dålig på att be om vatten..

Men... Nu har den här flaskan fått ta över efter tutten som han gav till tomten.. Han ligger alltså och snuttar på flaskan om nätterna och vissa nätter häver han i sig tre flaskor med vatten så vi bestämde att vi måste ta bort flaskan annars kommer han aldrig sluta med snuttandet!!
Ikväll när han skulle sova så frågade han först efter tutten, det gör han ibland men kommer på lika fort att tomten har dom sen ville han såklart ha sin vattenflaska men vi körde på att den är smutsig och kommer göra det tills han glömt bort den och det tror jag kommer gå fint.. Blir det sen så att han blir sjuk och behöver dricka eller att det behövs vatten i rummet till sommaren så får han helt enkelt ha en pipmugg på hyllan ovanför sin säng som vi får ge honom om det behövs..
Han är ju faktiskt en stor pojke och då tuttar man inte ;)





Kommentarer
Sarah

De var juh bra att han ville ge den till tomten. Nellie total vägra, ja fråga flera gånger men nejh, tomten skulle inte få hennes tutte, så får se hur vi nu ska sluta med den,.

2011-01-06 @ 05:56:04
URL: http://bapumba.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0