Dag 17




Sitter precis och äter lite turkyogurt med grädde och hallon och funderar på om jag ska idas göra mig en te kopp eller inte..? Man blir ju så förbannat pissnödigt av te och jag tycker jag får springa och pissa nog mkt ändå när jag dricker så mkt vatten så jag hoppar nog över det nu..

Övervägde ju att hoppa över vägningen i fredags då jag var ganska säker på att det inte skulle hänt så mkt men jag var ändå tvungen att väga mig för att kolla så jag inte gått upp, vilket jag inte hade men hade inte gått ner något heller.. Tror jag måste öka på fettet lite och dricka mer vatten som jag gjorde under första veckan men jag tycker det känns som att man äter så mkt fett redan då man inte är van äta så mkt och jag orkar inte alls äta speciellt mkt mat heller då man blir mätt så fort.. Äter typ hälften så mkt som jag ätit tidigare..
Men hur skönt som helst är det att man slipper bli hungrig mellan måltiderna!! Jag som alltid annars brukar bli döhungrig innan lunch, speciellt då jag jobbar kan klara mig flera timmar till innan jag behöver äta :)

Bara jag får göra bort denna mens så blir det nog bra!!
Var sjukt sugen på något gott hemma tidigare så jag snörde ihop en chokladmuosse som jag åt lite från och göttans var det!! Måste ta och baka nå annat gott, typ chokladbollar som jag kan ta ifrån om sugen blir allt för stort så man inte häver i sig något som man inte ska!!

Måste kolla runt efter lite recept :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0