Fredag





Åhh vad trist att Jocke måste ha träning idag när vi hade tänkt åka till Haparanda senare!! Men dom har ju sin sista match imorron så det kanske behövs.. Dessutom har han inte tränat på hela veckan då han haft ont i halsen och hosta så han behöver nog det.. Nåväl vi åker imorron direkt efter matchen ist, frågan är ju bara vad tusan vi ska äta till middag idag då kylen är tom..?  Kommer säkert på nå bra :)
Igår åt vi parisare och gissa och Alwin gillade det?? Han hade lite problem med att hålla i den så vi hjälpte honom och han åt som jag vet inte vad!! Och inte mkt var kvar på tallriken när han var färdig, så det ska vi absolut äta fler ggr!! Vi har aldrig ätit det här hemma tidigare nämligen..



Jag är lite i valet och kvalet om jag ska fara och se matchen imorron eller inte?? Jag går ju på natt ikväll så jag behöver ju egentligen sova för att orka med natten imorron oxå men jag vill ju se matchen och så har dom ju lovat nån grad kallt bara så man slipper ju frysa iaf.. Hmm svårt de där.. Nå vi får se hur länge jag sover imorron kanske jag hinner ändå för jag brukar ju inte sova så jätte länge :)



På tal om ingenting så kommer det idag en och kollar hur våra innerdörrar sitter för att sen på söndag komma och sätta dom nya på plats.. Kommer bli så bra med vita dörrar ist för dom som är nu!! Dock kanske det inte är dom snyggaste dörrarna, eller dom är ju inte fula men jag hade nog helst valt släta vita dörrar med ett runt litet fönster med frostat glas men då kostar det ju därefter oxå ;) Vi valde dom vi nu köpt för att det är såna på vårat och Alwin rum redan..
Sen när vi river väggen mellan hallen och köket och sätter upp nya tapeter så blir det nog perfa ;)


Ähh nu ska jag sluta svammla och fixa frulle så vi orkar göra nå idag :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0