Slödag!





Idag har jag bara slöat..
Lämnade gossen på dagis vid 9 sen hem och startade en tvättmaskin innan jag klädde av mig och la mig i sängen igen sen har jag sovit mellan 10-11.30, väldigt skönt!! Klev upp och åt lunch för att sen hänga tvätt och efter det spolade jag upp ett bad med massa skum - Gudomligt skönt!! Så nu är mina ben äntligen ordentligt rakade, det är så svårt få till det ordentligt i duchen med stormagen!!
Sen så känner man sig ju alltid mkt renare när man badat och tagit sig tid att skrubba med peeling och allt sånt :)
Det enda negativa är att magen får frysa då den inte ryms under det varma vattnet utan sticker upp en del ;) Hihi

Har nyss slagit igång en till maskin med tvätt och kl14 ska gossen hämtas hem igen och sen är det jullov!!
Han sa igår när jag hämtat honom att han hade haft jätteroligt på dagis med sina kompisar L och J och att det är så roligt att vara ute på dagis och leka :)
Han har börjat prata mkt mer om hur roligt det är nu när snön kommit och dom åker madrass och pulka där i backen som dom har.. Han är dock lite bekymrad över att vi inte har någon madrass men vem vet vad Tomten kommer med ;)



I eftermiddag har jag tänkt att vi ska städa här hemma så det är rent och fint till lördag, så hade vi tänkt pynta granen men tydligen så har ljusslingan slutat funka som vi köpte förra året, ska dom inte hålla bättre än så? Det var dessutom LED och dom ska väl hålla bättre än vanliga??
Vi måste även en sväng till affären och handla det sista till julmaten och sen är det bara fixa med all mat osv..
Tror bilen skulle fixas idag oxå och det känns hur bra som helst, har oroat mig lite över att den inte skulle hinna fixas innan bebis bestämmer sig för att komma ut och det är väl inte världens roligaste att köra efter en saltad e4 utan att kunna spola rutan då motorn gett upp och så är det nå vajsing med dieselvärmaren så hela skiten ska bytas, INTE billigt men nödvändigt!!


Nu är det bara hoppa i skorna och hämta hem gossen :)





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0