Vi lever :)




Det blir inte så mkt skrivet här nu för tiden men snart kör vi igång med jobb och vanliga rutiner igen så då kanske man får lite tid om kvällarna eller så..



Spännande att åka flygplan :)

I måndags flög vi iaf ner till Stockholm där vi hade planerat in ett besök på Skansen och shopping sen bara vara..
Det började inte alls bra med en borttappad vagn som vi inte fick förrän på onsdagmorron så där hade två dagar sprungit iväg och less var vi!! Stackars gossen fick promenera på Alrlanda fram och tillbaka för att göra anmälan osv, sen gick han mellan alla T-bane stationer då ingen av oss kunde bära honom när vi hade resväskorna.. Man orkar ändå inte bära på honom speciellt länge då han inte är så liten nå mer!! Som tur var så har dom vagnar som man får hyra när man är på Skansen för där skulle gossen aldrig orkat promenera då det är så mkt backar och man går mkt!!

Skönt att vila småbenen :)

Efter Skansen åkte vi in till stan där vi försökte kolla om det gick att hyra vagn någonstans men inte napp där så vi började ist leta en affär med vagnar och när jag stod och testade en så pratade Jocke med Norweigan och fick veta att dom hittat vagnen (vart glömde vi fråga) och att det hade skickats så dom skulle köra ut den till oss när den kommit.. Det här var vid 14 på tisdag och vi fick den inte förrän vid 9.30 på onsdag.. SUCK!!
Tur som fasen att jag köpt sulkyn just för att ha när man åker iväg sådär för hjulen var lite skeva, och det var repor här och där på den när vi fick tillbaka den och sånt får man inte ersättning för!! Hade varit tirst om man hade haft med sig Scootern så hade den blivit förstörd, den kostar ju betydligt mer!!  Men man blir ju ändå irriterad för en vagn förstörs inte i första taget så dom kanske borde börja vara lite mer försiktiga!!

Vi strosade på stan under onsdagen och shoppade och även bror med familj kom in till stan så då fick jag träffa lilla Freja som jag är faster åt :) Sockersöt liten docka!!
Jag fyndade en hel del på rea så speciellet mkt pengar har det inte alls gått åt, det är ju maten man äter som kostar mest..
Även torsdag strosade vi på stan efter att vi låst in våra väskor på T-centralen men efter några timmar var vi mättade på shopping och åkte ut till Arlanda där vi bara satt och tog det lugnt tills vi fick checka in och sen åt vi mat på Max innan flyget skulle gå mot Luleå..


Tyvärr så var det inte bara vagnen som ställde till det för oss utan min även min resväska hade fått sig massa sprickor och hål på ena långsidan vid ett hjul så vi frågade på Arlanda om man får ersättning för de och dom sa att vi skulle prata med dom på Kallax, väl på Kallax var hela sidan trasig och man såg nästan in i väskan..
Frågade om det ska se ut så och fick till svar att egentligen så ersätter dom inte sånt men att jag ändå skulle få en ny då den var så pass trasig så jag fick en ny väska på en gång så de var bara att börja packa om..

*När vi gick på stan innan vi skulle åka hemåt så ramlade gossen i en provhytt och slog bakhuvudet i ett hörn på en pall vilket resulterade en en massa blod och gråt men tur i oturen så var det bara ett lite skrapsår så vi behövde inte åka till något sjukhus.. Dock så började det att blöda igen varje gång han la sig ner så när vi kom hem på kvällen åkte vi in så dom fick sätta lite lim så det skulle sluta..

*När vi skulle till att åka hem blev vi försenade då blixten slagit ner i planet..

Hur som helst så har resan varit toppen trots allt detta!! :)




Har massor med bilder att visa så jag ska visa dom i ett annat inlägg för nu går det sååå segt!!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0