Vem är med??





Efter att ha gjort halvhjärtade försök med att gå ner i vikt så börjar jag nu bli riktigt less på mig själv och ska banne mig ta tag i detta!! Jag börjar med att ändra maten och skippa godsaker samt motionera mera.. Pasta, ris och potatis skippas helt!!
På lördagar kommer jag dock att få unna mig någonting jag är sugen på men absolut inget vräkande med godsaker!!
Ska göra storkok och frysa ner så man enkelt kan ta fram och äta så det inte blir så att man bara snör ihop makaroner och korv när man har bråttom!!
Jag lägger ribban lågt till att börja med så mitt första delmål blir att gå ner 5kg och sen tar vi 5kg åt gången..
När jag uppnår ett delmål så tänkte jag att det kan vara kul att belöna sig med något man vill ha så som kläder eller andra saker till mig själv.. När jag sen lyckats gå ner allt jag vill gå ner, 15kg men helst 20 så ska jag köpa mig ett par nys jeans!!
Så nu mina vänner är det nya tag från och med imorron!!
Eftersom att jag jobbar mkt 8-19 pass och det är 12km tur och retur till jobbet som jag cyklar till så får det räcka med motion dom dagarna om jag nu inte har massa energi över på kvällen..


Men för att göra det hela lite roligare och mer peppande så skulle det vara kul om någon vill haka på??! :)
Att vi liksom gör liten "tävling" om vem som lyckas gå ner mest på en månad eller liknande??
Hur låter det, någon som är sugen?? :)









Kommentarer
Sarah

Ja kanske är med, ja har dock bara nått kg kvar å gå ner. just under 10 men de ska ja ner, Ha fuskat nu sen ja börja jobba, för de är ingen höjdare å ställa sig å laga mat till dan efter när man slutar halv 10. Men ja skulle lätt behöva lite motivation :D

2010-07-25 @ 11:48:41
URL: http://Bapumba.blogspot.com
Mammi

Men lilla vän inte kan du väl gå ner såå mycket, tänk på att din kropp förändrats efter gaviditeten å att du ALDRIG kan bli så smal som du var innan....

2010-07-25 @ 12:42:32
Ida

Jag hakar på, fast jag vet inte om jag vill vara med i själva "tävlingen". Men hakar definitivt på ett nyttigare liv, har ju börjat lite smått redan med undantag för några fuskdagar :)

2010-07-25 @ 17:55:18
URL: http://storasysteryster.blogg.se/
Lisa

Jag är med, och jag ska göra mitt bästa. Mitt mål är att gå ner ca 10 kg, men bara jag lyckas med nåt kg är jag nöjd den här månaden. Jag skippar inget annat än allt fika och godis jag alltid trycker i mig. Sen ska jag försöka äta mindre portioner och röra på mig mer. Lycka till åt oss alla! =)



Kram

2010-07-25 @ 19:11:52
Sandra

Jag är alltid på...de vet du :) Men bara de dära med motionen, för en kilotävling är helt uteslutet från min sida, har ju som inget att ta från.. men änra kosten sku jag behöva göra så jag mår bättre! :)

2010-07-26 @ 13:10:24
URL: http://sanbjo.bloggplatsen.se
Soppe - Nicole's morsa

Ska ställa alarm så jag ringer halv 8 imorgon bitti, är osäker om dom har telefontid eller inte. Jag får fan panik om dom inte gör nått. En dietist? Det visste jag inte :)

2010-07-26 @ 20:42:45
URL: http://sbergdahl.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0