Tisdag 19Januari




Idag på dagis så fick jag och Jocke gå iväg och sitta i lärarrummet och dricka thé medans barnen åt mellis och det gick bra till en början men sen när Alwin märkte att vi faktiskt var borta så hade han blivit ledsen men då tog en av fröknarna med honom och lekte så då hade det gått bra.. Vi var borta ungefär 45 minuter innan vi kom tillbaka igen och först såg han inte oss men när han såg och så lös han upp som en sol och då kunde vi inte lämna hans sida utan att han blev ororlig att vi skulle lämna honom igen..
Nåja vi får ta nya tag en annan dag, det kommer nog gå jätte bra :)



Jag och gossen är själva som oftast annars på kvällarna så vi har busat en del sen pappa for och nu ser han lite på Teletubbies så han får varva ner innan det är dax för sängen..
Imorron blir det att stiga upp tidigt då vi ska vara på dagis redan klockan 9 men det är bra för då tar vi oss ut i rimlig tid :)
Ida och Vickan kommer nog hit en sväng ikväll och om jag hinner innan det så hade jag tänkt cykla :)



Förresten så kom hälften av bilderna som vi framkallat idag och det kändes då fint med riktiga kort och inte sitta och se på datorn :) Imorron borde nog resten komma, vi framkallade nästan 270 bilder så dom skickades i 2 omgångar.. Nu måste vi bara inhanlda fotoalbum :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0