Stackars gossen





Mitt lilla hjärta har haft 40graders feber idag men när det var dax för sängen så låg tempen på 38.9 så jag hoppas det vänder nu!! Är inte alls kul att se honom så hängig!!
Han har även hostat så han fått kräkas 2ggr idag men det är ju bra att slemmet kommer upp så han inte är så rosslig.. Ringde vc tidigare så vi fick utskrivet slemmlösande som jag varit och hämtat ut och gett honom..
Jocke hade bäddat på madrass i gossens rum och ska sova där inatt så han har koll på honom för tidigare när vi vilade så tyckte jag det lät om att han andades tungt..

Eftersom vi varit hemma från dagis hela veckan och blir hemma resten av veckan oxå så blir det nog inskolning nästa vecka oxå.. Måste ringa imorron och höra med dom..
Vi får pussla lite så vi får det att gå ihop för nu är det ju slut på min mammaledighet och jag har satt igång att jobba.. Jobbar nu 2nätter och sen är jag ledig till på måndag..





Kommentarer
Theresan

Jo har märkt att nappen är en väldigt bra tröst, och ljuddämpare som vi kallar det ;)

men var ganska ovant i början då man inte var van med saga, för glömmer man nappen om man ska iväg.. då jävlar blir de jobbigt om han blir ledsen eller grinig :p

2010-01-28 @ 00:15:02
URL: http://hotrodheart.webs.com
Ida

Alwin har ju en hel massa kompisar redan, duger inte jag? ;)



Ja det var riktigt gott med lasagne. Det blev dock inte så mycket, är nästan slut nu. Men vi kan ju göra lasagne tillsammans någon gång! Tycker vi ska ha tjejkväll med middag och sånt nån helg här :)

2010-01-28 @ 12:41:52
URL: http://storasysteryster.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0