25Januari 2010






Lördags kvällen var lugn och skön :)
Jag och Tesse såg film och mös på och självklart blev det massa tjatter :)
Jag tror nog vi pratar lika mycket hon och jag så det blir aldrig så att bara en sitter och surrar :)
For hem vid halv tolv och när jag svänger in på våran gata så står Jocke och nägra andra ute på Björns gård och väntar på taxi till hotellet men den avbokade dom så jag fick aggera tixa ist..
Väl hemma igen skulle jag stänga av datorn innan jag skulle gå coh sova men den höll på och installera nå jäkla skit så det tog svinlång tid!! När jag håller på med detta så ringer Jockeo hc vill hem och då hade dom inte ens varit på hotellet i en halvtimme så snäll som jag är for jag och hämtade honom sen var det bums i säng..

Igår morse när klockan ringde fattade jag inte varför den ringde när det var helg men kom på sen att jag skulle och jobba och jag kan lova att sängen kändes mycket mer lockande!! Men när man väl tagit sig iväg så går det ju alltid bra :)

Idag är vi lediga från dagis så jag hade tänkt att vi skulle gå ut en sväng men då har Jocke tagit mina täckbyxor så det blir nog inget av det!! Inte så kul att vara ute och leka utan för man börjar ju frysa rätt fort, iaf jag som är så frusen!!
Så vi får väl se vad vi hittar på.. Kanske far och hälsar på något eller nåt..



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0