Det är inte sant!!





Jag har inte tränat sen jag blev förkyld och när det väl gick över så har halsont och hosta följt med ett tag.. Förra veckan hade jag svinont till och från i halsen men nu har det varit bra några dagar så jag tänkte att om jag orkar när jag sovit imorron ska jag fara en sväng på gymet och vad händer, jag har börjat få ont i halsen igen på vänstra sidan där det varit som värst.. Kan man ha halsfluss utan att man är sådär uppsvälld och har ont hela tiden??
Jag känner mig inte sjuk annars så jag hoppas det bara sitter kvar lite så det snart går över helt för nu tänker jag fan inte slappa mer!!

På tal om träning så skulle jag vilja ha en zumba skiva hemma så man kan köra det då man har lite tid över men inte hinner iväg och träna!!
Även en crosstrainer skulle sitta fint men jag tycker dom man köper känns som epiga när man jämför med dom rejäla på gymet och en sån har jag då inte pengar till att köpa!!





Kommentarer
Theresan

jag har zumba på mediaboxen som jag laddat hem, tycker det är kul. så om du ser någon tjockis som studsar runt i grannhuset vet du vem det är, och vad jag gör ;D

2010-12-04 @ 21:27:10
URL: http://theresan.blogg.se/
Susanne

Nä,har inte prövat det.. Låter as gott.. Var kan jag hitta det?



2010-12-04 @ 22:26:35
URL: http://susannelindvall.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0