Andra natten utan tutten

Att sluta med tutten för Alwin går än så länge bättre än jag trott :)
Han har frågat några ggr efter den men då svarar vi att vi har ju ingen och då säger han"tomten" så han vet att tomten har fått dom så nu måste han klara sig :)
Han vaknade natten till igår vid 12 tiden och var ledsen och ville till våran säng där han frågade efter tutten en gång men sen sov han till 8 :)
Inatt vaknade han vid 4 och var ledsen och ville även då komma till oss..
Han brukar ju ibland vakna på nätterna och vara ledsen och då har man ju gett honom tutten så har det blivit bra men nu är det inte riktigt lika enkelt så det tar en lite längre stund innan han slutar gråta och kommer till ro..

Däremot så är jag helt säker på att detta kommer gå super så länge vi inte ger efter och ger honom nån tutte!!
Förhoppningsvis kommer han inte vakna lika mkt på nätterna heller för många ggr så är det ju för att han letar efter tutten som han vaknar..

Nån har frågat om det inte är lite väl tidigt att sluta men det tycker jag absolut inte då han bara har den då han sover.. Det hade nog varit värre om han haft den i tid och otid som mååånga andra barn har!!
Men han är så förståndig och förstår när man förklarar att han snart fyller två och är en stor pojke och stora pojkar har innte tutten ;)

Så nu håller vi tummarna att det fortsätta lika bra som det har börjat så har han nog snart glömt den helt ;)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0