Solen kom till oss




Solen tittade fram tillslut så jag och gossen har varit ute hela långa dagen :)
Vi började med en prommis vid 10tiden (Alwin den sjusovaren sov ända till 9.20) sen gick vi förbi hos Jockes mormor och morfar en sväng för att visa den nya vagnen innan vi gick hem för att äta frukost/lunch..
Hade tänkt fara på lunch pumpen men tappade suget då det var så fint väder och min enda lediga dag den här veckan så jag höll mig hemma och ute på gården :)
Har skottat fram våran eldstad och eldat i den så det inte skulle vara ås blött och sen när Jocke kom hem från jobbet så grillade han fläskfilé som jag lagt i marinad tidigare idag.. Jag blev så himla sugen på grillat när det var så fint väder och göttans var det!!

Jockes mormor kom förbi med en ny cykelhjälm åt gossen så han kan åka cykel (den han hade förra året är för liten så nu ska syster få tillbaka den) och sen kom Anna och Jimmy..
Jocke och Jimmy tog sig en öl och jag och Anna tog ett vinglas, man blev så himla sugen när det var sånt mysväder :)

Nu ska jag slita mig härifrån så vi kan se film :)

Förresten så mobilbloggade jag tidigare men det verkar inte ha kommit in så ska försöka igen..



Kommentarer
Tess

Har oxå mobil blogga 2ggr idag men d har inte kommit!

2010-04-12 @ 21:52:44
URL: http://tessanstromback.blogg.se/
Ida

Vad söt bild :)

2010-04-12 @ 23:08:51
URL: http://storasysteryster.blogg.se/
Leea

De kan jag förstå, fan vad jobbigt. Då kanske jag inte ska klaga, min karl diskar varanangång, städar toan och allt som hör där till varanan vecka och dammsuger eller skurar varje vecka när vi har våran "städardag". Men ändå, de är så mycket att göra utöver de.



Jag tycker att i ett hushåll så har alla lika stort ansvar när de gäller allt, allt inom städning, ekonomi, matlagning osv. Har försökt printa in de i skallen på min karl, men han förstår de inte riktigt :(

2010-04-13 @ 07:58:41
URL: http://poottan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0