Det känns inte som fredag!!





Sitter på jobbet och fryser som tusan så jag tror nog det blir till å dra på sig filten så man inte behöver huttra hela natten :)
Jobbar natt hela helgen så idag har jag laddat upp med en stor kycklingsallad hemma så jag har något att ta med mig om nätterna så jag inte äter massa onyttigt..
Jag brukar försöka göra sallad av något slag varje gång jag ska jobba eller så har jag bara naturell yogurt..


Så vad har hänt idag då??
Min dag började med ett tandläkarbesök för att laga en tand och jag valde att köra utan bedövning vilket gick hur bra som helst så jag ska testa det nästa gång oxå men gör det för ont eller blir allt för obehagligt så får dom väl ge mig bedövning..
Dom där jävla bedövningssprutorna gör ju svinont och kostar dessutom så dom vill jag försöka slippa!!
Sen har jag och Alwin promenerat till Wilmas dagis där vi mötte upp Wilma och Hanna för att gå ner på stan och äta lunch på Myggan dit även Hannas kompis Malin kom :)
Alwin och Wilma åt småplättar och gossen tyckte nog det var jätte gott för han satt där helt tyst och åt sin mat, tomt på tallriken blev det oxå :)
Sen kollade vi lite på stan innan vi började gå hemåt igen men vi stannade hos Hanna och Wilma för att leka vilket resulterade i en Alwin som mest grinade då Wilma ville kramas och inte han :)
När pappa Jocke slutade så följdes vi hem med honom i lunkande takt.. Han går verkligen inte fort den människan!! Väl hemma snörde vi ihop kycklingsalladen som vi sen åt innan jag gick och la mig för att sova några timmar..





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0