Torsdag 091015






Dagen började med ett riktigt segande, gick nog runt i morronrock till 12 innan jag tog på mig nå vettiga kläder och begav oss mot Lisa..
Alwin var helt fascinerad av henna hundar och lös upp som en sol när dom var kring honom men han är som ändå ganska reserverad vilket iofs är bra det oxå så dom inte tycker han blir för jobbig.. 
Sen kom även Vickan och efter en stund även Ida :)
Lisa bjöd på bulla och julmust och det tyckte Alwin var super gott!!

Just efter tre tiden traskade vi ner på stan och Vickan hakade på, gossen somnade i vagnen på en gång och sov hela 2timmar!! Så ikväll har vi haft en pigg gosse här så han gick och la sig en halvtimme senare än han brukar..
Köpte mig förresten ett par skor på stan som jag kollat på länge och var verkligen tvungen att ha dom så nu finns dom i min ägo :)
Tapetseringen är även klar nu så imorron blir det till att städa och fixa till och det ska bli så himla skönt att få lite ordning här så man kan ta tag i allt annat tjaffs som är i vägen överallt!!



Ikväll har Ida, Stephanie och Vickan varit på besök och vi har sett på Mammas pojkar, surrat och fikat :)
Tycker det är himla mysigt att bara sitta och surra på om allt och inget..
Är ju inte så himla ofta jag har tid att umgås med mina vänner på kvällarna då Jocke har träning och jag är själv med Alwin så det var kul att dom kom hit :)



Tänk om man skulle häva sig i säng så man inte är helt död imorron


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0