:)





Jag måste tacka för all respons jag fick efter förra inlägget!!



Idag blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig..
Vi skulle ju inte vara borta så länge då vi gick ner på stan men vi blev bjudna till Lisa så kom inte hem förrän halv fyra och då var det bara sätta igång med maten så jag skulle hinna äta innan jag skulle iväg och jobba..
Mina 4 jobbtimmar gick riktigt fort men imorron har jag dessvärre jobb från morron till kväll så det lär nog bli lite mer långdraget.. Nå men det brukar ju ändå gå hyffsat bra så länge man har något att göra hela tiden..
Tycker faktiskt det är rätt skönt att fara iväg och jobba ibland..



Jag måste ju bara berätta om när jag kommit hem från Stockholm på onsdagkväll..
Jag kom ju hem ganska sent, klockan var kring 23.30 så vid 00 tiden var jag nog i säng men innan jag la mig så började Alwin gny i sin säng så jag gav honom tutten och han somnade om..
Sen när jag just höll på att somna så vaknade han igen och han sätter sig oftast upp när han vaknar vilket han nu gjorde så jag gav honom tutten och la honom ner men han satte sig upp så jag la honom igen men han satte sig för att sedan ställa sig upp och sträcka ut armarna och komma upp i famnen..
Ni kan ju gissa om det vrämde nå i hjärtat!!
Han gosade massor och fick sedan sova mellan oss och flera ggr under natten fick jag pussar och kramar så det var skönt att få bekrtäftat att han saknat mig!! :)
Mammas lilla hjärta!! :)



Kommentarer
Lea

Helt rätt! Jo hon är världens charmtroll :) Du/ni verkar då ha fått en himla gosig son ! :)

2009-11-13 @ 23:10:56
URL: http://poottan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0