Blöö






Jag har varit rätt dålig på att blogga dom senaste dagarna men jag har helt enkelt inte orkat..

I torsdags blev gossen hela 10 månader, tänk att nu är det bara 2 månader kvar tills vi hat 1års kalas här och sen börjar han på dagis!!
Jag kan inte fatta vart tiden har sprungit iväg!!

Jag har jobbat i helgen så man har inte riktigt varit sig själv då man kommit hem på kvällarna för jag har varit dötrött!!
Igår var jag däremot ledig och vi var och kollade på pappa J´s bandymatch som inte gick sådär jätte bra men dom spelade oavgjort iaf så där fick dom sig ju 1poäng..
Vi hade lånat Elias pulka så Alwin åkte i den och tyckte det var super kul och blev jätte arg då man stannade så det var bara att traska runt där med honom, efter ett tag tog farbror Patte över och drog honom ist :)
Så igår när vi hade varit hos mamma och fått oss middag så for vi på Coop och köpte oss en egen pulka, så det är väl bara hålla tummarna för att det kommer snö snart för nu är den ju så gott som borta..

Inatt har Alwin sovit i sitt eget rum för första gången nattetid och det har gått super bra!!
Han somnade vid åtta igår kväll och sen vaknade han efter en timme och ville ha tutten sen var det nog vid elva han ville ha tutten igen men sen har han svoit utan ett ljud hela natten till 6.30 då han fick komma till våran säng och få välling så somnade vi om till 8.30 :) Duktig kille!! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0