Bara svammel





Alla har väl någon gång varit med om att det stått "köp medges ej" eller "ingen kontakt med banken" när ni drar erat kort och ska betala någonstans och jag tycker det är ganska skämmigt då det blir så men nu på senaste tiden har jag nästan vant mig med det för sen vi böt bank och jag fick nytt kort så tjorvar det ofta och funkar inte fast jag har pengar på kortet..
I lördags när vi var i Luleå och jag skulle dra kortet så stod det "köp medges ej" och jag visste ju att jag skulle ha fått in barnbidraget i fredags..
Jag hade dock inte kollat så det kommit för att det kom rätt förra månaden men igår när jag kollade så hade inga pengar kommit..
Jag ringde nyss FK för att höra vart pengarna var och självklart har dom försökt sätta in på mitt gamla avslutade konto utan resultat så nu skulle hon fixa så det kommer rätt men det kunde dröja några dagar..

Jag måste säga att jag kan bli så himla irriterad på dom ibland för att det tjorvar så mkt!!
Jag menar om det kom in rätt förra månaden så borde det ju fortsätta till samma konto men inte..
Nå det är väl bara vänta..



Kommentarer
Hanna J

Det är bara gilla läget, FK gör som dom vill oavsett hur beroende folk är av dom och att man får pengar i tid!

2009-11-23 @ 16:22:54
URL: http://junttikkan.blogg.se/
Ida

Jag med, men jag tycker det är så roligt att säga koka plättar.. Min bror Mikael sa alltid det när han var liten ;) Visste inte om folk skulle fatta att jag inte kokar dom eller inte, haha..

2009-11-23 @ 19:45:28
URL: http://storasysteryster.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0