Gröt ät gott!





Åhh nu började solen äntligen titta fram :) Skulle vara skönt med en prommis men jag har så jäkla ont i min ta så det får nog bli en annan dag..
Nog för att jag skulle behöva promenera och springa mkt nu inför strand ruset som är den 28e för alla kommun anställda :)



Vi har iaf varit ut en liten sväng så jag har satt in pengarna från bilen på banken och så har vi varit på ica och köpt lite barnmat nu när det ska börjas med smakportioner :) Har sedan tänkt göra egen mat åt honom men vi börjar med burkar nu när han ska smaka så har vi burkar att sätta maten man gör i :) Han fick iaf smaka banangröt till lunch och tyckte det var mumma!! Han fick sitta i sittern då han ännu sitter lite ostadigt i stolen så han satt och sprattlde som en tok och så "mmm" hela tiden :)




Såhär nöjd var han då han fick gröt :)
Dock ganska suddig bild men :)




Nu ringde min chef nyss så jag fick veta hur jag ska jobba till veckan då det nu blivit lite ändringar och vi kommer jobba i Luleå..
Men vi får ju iaf ha leasingbil så det är ju lugnt så länge jag får köra så jag slipper åka och vara rädd :)
Måndag blir det 14-21 och tisdag 8-20 så det kan nog hända att det blir en lång dag på tisdag men det kan ju inte hjälpas..


Kommentarer
Anki Henriksson

Man smälter, gud så söt han är. Det är kul när man får börja ge smakisar=) Elias har varit tokig i precis allt vad mat gäller (brås på sin mor)

2009-05-08 @ 22:00:24
Ida

Ajdå, låter inget vidare det där.. Hälsa jobbet det bästa!



Vad kul med smakisar. Jag är fota-alwin-sugen :)

2009-05-08 @ 23:13:04
URL: http://storasysteryster.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0