Grill








Vi bara måste införskaffa oss en grill!!
Det är ju så himla gott att grilla och det är som lite jobbigt att måsta fara till nån för att få sig grillat då vi inte har någon egen grill..
Har även stora funderingar på att köpa mig en ny cykel men då står jag i valet och kvalet om jag ska köpa en mountainbike lr en skön kärringcykel med korg och hela köret..
Jag tycker ju det är jätte roligt att vara ute och cykla så länge man har en bra cyckel med massa växlar osv men samtidigt så vill jag ha en kärringcykel för att dom är så himla bekväma så jag får nog fundera lite mer på det hela..
Har ju mormors gamla cykel så vi har ju iaf en med pakethållare så gossen kan åka sen men det är så smala hjul på den och jag har hört att det blir mer vingligt då??

Hur ska jag göra??








Kommentarer
Bella

Kärringcykel! :) De är så skönt att cykla på såna! De funkar bra även med bara 3 växlar :)

2009-05-18 @ 16:37:28
URL: http://bellisblogg.se
Josse

Det beror väl på lite vilken ändamål du ska ha cykeln till. Bara för att transportera dig och handla och så då passar ju en tantcykel, men för att träna och cykla längre sträckor och kunna cykla på annat än asfalt så är ju en mountainbike bäst. Sen behövs det ingen pakethållare för att ha en barnstol bakom heller. Den går att fästa i cykelsadeln! Just nu skulle jag behöva en tantcykel för bebisen trycker på mitt revben när jag sitter så framåtlutad på min mountainbike ;)

2009-05-18 @ 21:48:48
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0