En dag på sjukhuset





Då har man varit till sjukgymnasten för sista gången om det nu inte blir värre igen vill säga.. Det har verkligen blivit betydligt bättre sen jag började gå där och jag känner inte av någon ömhet i ryggen heller då jag tränar vilket är väldigt positivt.. Men självklart måste jag fortsätta med några rygg övningar och även använda vetekudden samt låta någon knåda mig då och då..


På morron var vi ju till barnmottagningen med gossen och gud så trötta vi var när det var dax att stiga upp men det gick, det var ju tvunget att gå.. Dom kollade längt och vikt samt mätte huvudet och nu väger han 6075g och är 62cm lång samt 40,5 i huvudomfång så han växer då som han ska..
Sedan var det dax att träffa läkaren som undersökte honom riktigt noga och kollade på såren i stjärten och fråga om problemen och så.. Och Alwin var så nöjd och låg och pratade för fulla muggar :)

Efter det gjorde dom stick prov för att se om han är mjöl eller laktos men det var han inte så det var ju himla skönt.. Sen fick vi sitta i väntrummet en stund och då passade han på att bajsa vilket var en himla bra taiming för dom skulle ta odlingsprov och urin prov.. När sköterskan sen böt bölja på honom så smetade hon på ordentligt med inotyol för att han var så röd och sårig.. Med ren böja och en nöjd gosse fick vi sen gå ner till röntgen för att göra ett ultraljud och gud så liten han såg ut på den stora britsen men han hade det då så mysigt där han låg :) Allting såg bra ut även där så det var bara traska upp igen för att ta blodprov, han var helt tyst vid själva sticket men efteråt var det inte kul när dom höll fast i lillarmen för att trycka ut blod så då fick han vara lite ledsen.. Efter det så var allting klart och då var det dax för mat och det var nog välbehövligt.. Dom hittade inget fel på honom och svaren på blodprovet kommer i veckan så då skulle hon ringa.. Hon sa att det kan vara en lättare släng av magsjuka han har fått men det känns ju nästan lite konstogt eftersom han är så nöjd och glad annars.. Hon tyckte iaf vi skulle köpa Sempers magdroppar och se om det blir bättre med dom så nu håller vi tummarna..
Gossen var iaf hur duktig och lugn som helst fast vi fick vara där i över 2 timmar :)


Vårat lilla hjärta


 


ikea slutade vi ut iaf eftersom vi blev där så länge så det blir nog att fara dit imorron ist :)

Nu ska jag byta om till träningskläder och sen springa ner i tvättstugan innan det är dax för Afro :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0