Mys söndag






Gud så seg dagen har varit.. Har varit sjuk trött hela dagen och så fick jag vara hungrig i flera timmar innan vi fick oss nå mat.. Det är ganska tomt på mat här hemma så det blev pizza idag.. Men imorron ska jag och mammi åka till Happis och stor handla på Maxi :)


Gossen har haft lite ont i magen ikväll så han somnade till slut i min famn efter han fått mat och efter ett tag gick jag och la honom i sängen..
När vi sen ligger i soffan och kollar Beck så börjar han låta där inne i sovrummet men jag väntar med att gå dit ifall han somnar om men efter en stund så blev han ledsen så jag gick dit och då har han bökat så mkt så han rivit om i hela sängen :) Jäkla sötunge!!
Han somnade om efter ett litet tag iaf så nu har han sovit ett tag och jag tror nog det blir sängen för oss oxå för det är någon som har somnat på soffan :) Sööt!!


Hade hoppats på sol och värme imorron för vi hade tänkt ta en promenad ute på isen men om man ska lita på nyheterna så blir det snö hela
dagen.. Suck!!
Jocke är iaf ledig så vi ska städa här hemma på förmiddagen, det ser ut som ett bombnedslag här alltså!! Dammigt som faan och stökigt som jag vet inte vad.. Nåja imorron ska vi då städa ordentligt så :)
Sen ska jag och mammi fara till Happis och handla mat så man har nå att äta ett tag fram över..
Jocke är lat som vanligt och orkar inte fara dit så då var det ju tur att mammi oxå behöver handla :)
Då får mina pojkar roa sig medans jag är borta..


Nu ska jag försöka få med mig älskling till sängen :)

Natti



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0