Lat söndag






Då var söndagen här och det ser ut som att solen vill titta fram :)
Kanske skulle dra på oss nå kläder och gå på en promenad istället för att sitta här inne och dega..

Igår var vi iaf duktiga och gick ner på gallerian och köpte zon till mig och mat till Alwin sen träffade vi Marie och Melvin som vi surrade med en stund och efter det gick vi till Therese där dom höll på att försöka få någon ordning.. Alwin somnade i hennes säng och jag läste ritning medans Therese byggde ihop sin malm byrå.. Kanske man skulle investera i en sån sen och ha i sovrummet då Alwin börjar sova i eget rum.. Ja det tål att tänkas på för än är det ju ett tag kvar tills den dagen kommer.. Och självklart måste vi ju kolla så att deras mellan bruna färg är snarlik den mellan bruna färgen som är på våran hopen säng..

Igår kväll kom även Jockes föräldrar hit och Jocke och hans pappa hängde upp alla saker som shoppades på ikea och även canvas tavlan på Alwin och gud så fint det blev med lite saker på väggarna!! Vi har snart bott här i ett år och har inte fått upp mycket på väggarna under den tiden men nu börjar det se fint ut och inte så jäkla kalt..

Nu ska jag leka med Alwin i gymmet så han slipper ligga där själv och sen får vi se om vi går ut eller om vi fortsätter vara lata :)
Jag är iaf jätte sugen på karra för jag åt ju inge igår så kanske går på coop och köper lite :) måste ju börja vara duktig nu och bara äta gotta på helgen när jag ska börja träna igen annars ger det ju ingenting.. Imorron blir det iaf torso för mig och Therese :)





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0