Familjen tröttmössa







Det blev en sväng till dom finska markerna även idag, åkte dit med syster och Nova.. Therese var sugen att fara dit igår när hon kom till Kalix men då var hon så trött så hon orkade inte och jag ångrade att jag inte köpte en tunika från gina så det passade perfekt för oss att fara dit en sväng idag :)

Mamma stannade hemma för Lovisa hade fått magsjuka inatt så hon var väl inte i topp form idag..
Usch och fy för den där sjukan!! Jag hoppas verkligen att vi klarar oss från den för det är ju inte alls bra om gossen får det!!
Vi var ju hos dom i förrgår och dom var hit igår kväll så vi håller tummarna för att dom inte lämnat nå baciller på oss!!

Nåja när vi kom till Kalix igen så for vi till mamma där jag och Therese lyfte ur sommardäcken ut golfen och sen lastade jag och Alwin oss i den för att köra hem vagnen(den ryms till och med i bagaget) och så medans Nova skulle äta lunch för vi våga då oss verkligen inte in hos mamma så vi var sen och gled med golfen medans hon åt och efter det kom syster ich provade den :) Hon tyckte den var jätte kul att köra då det hände saker när man gasa :) Det är ju nån fsi motor i den så det är en rapp liten sak :)

Vi kom hem vid 14 tiden och sen fick gossen mat vid 14.30 och efter det så somnade han så vi gick och la oss i sovrummet och har sovit till nyss.. Shit alltså vad länge!! Och Alwin sover än så jag ska ta och väcka honom nu annars sover han inte inatt.. Jokce har även däckat på soffan :) Här har ni familjen tröttmössa :)






Titta så liten och färsk :)
Det här är när vi just kommit hem från bb..
Självklart är det Ida som har fotat :)






Kommentarer
Ida

Joo, lite dyrt var det.. Men jag kanske kan ta mig råd iaf om ja kan när du ska :) Vilken dag var det du vill isf?

2009-03-06 @ 22:06:24
URL: http://storasysteryster.blogg.se/
Mamma Jessica

Men gud vad söt :) Grattis1 :)

2009-03-10 @ 10:10:29
URL: http://jyees89.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0