Ansiktsbehandling och våfflor :)






Dagen har spenderats med Ida, vi har varit och promenerat på isen och sen hem en sväng och invänta Alwins farmor som skulle vara med honom medans vi skulle på våran ansiktsbehandling för Jocke jobbade till 17 idag..
Efter att vi blivit ompysslade så for vi på Ica för att inhanlda saker så vi kan göra våfflor vilket blir hos Vickan på en lille :)
Jag och Hanna pratade igår om att gå på hårvisningen ikväll men den stackarsen kände sig inte så kry tidigare idag, hoppas bara du slipper blir sjuk!!

Nu måste jag pallra mig ut för att fara till Vickan :)




Kommentarer
Josse

Okej, jo det är tydligen rätt vanligt att den ligger lågt i början men sen växer uppåt. Så får hoppas min också går till sig :)



Gott med våfflor, det är våffeldagen på tisdag till veckan!

2009-03-19 @ 18:32:42
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Hanna

Nååå, va söt du är. Jag mår bra nu :) Har till och med varit ut en sväng idag för att få lite luft! Så jag slapp bli sjuk, men jag var fasen orolig att jag skulle bli det. Så förhoppnings var det bara något tillfälligt! :)

2009-03-19 @ 20:41:02
URL: http://wildbee.blogg.se/
Josse

Nej jag har inte stor mage direkt, fast jag tycker den är ganska lagom för tiden jag är gången :) många som tror att jag inte kommer bli så stor men vi får väl se. Den har ju ett X antal veckor att växa ännu ;)

2009-03-19 @ 22:31:46
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0