Afrodance





Då har man provat på afrodnace och shit alltså det var verkligen bra träning fast man inte kan tro det, men det kändes och riktigt kul var det så nu är det bokat till nästa vecka oxå :) Man kände sig rätt dum där i början för det är ju rätt flummig "dans"  men sen när man som kom in i det hela så tänkte man inte så mkt på hur fult det var egentligen :)
Så nästa vecka blir det afro på tisdag och bp på onsdag tror jag bestämt.. Måste ju träna upp gångerna jag har kvar på mitt kort nu så jag kan köpa mig ett årskort på både tc och nova..
Det känns verkligen bra när man kan träna igen även om man inte orkar så mkt ännu men det får man ta, det blir ju inte bättre om man inte tränar.. Måste ta och fixa mig ett badlinne oxå så jag kan börja simma för jag har ingen lust att visa mig i bikini för min mage är väl inte den snyggaste direkt, nå men det hinns med det oxå :)



Få se när jag får träffa dietisten bara så man får lite vägledning angående kost och så.. Egentligen så vet jag ju vad man ska och inte ska äta men tycker ändå det kan vara intressant att gå till en dietist så får man säkert lära sig mer om mat som man säkerligen inte vet..
I och med att jag inte gått ner nå mer sen jag slutade amma Alwin så bad jag om att få träffa en dietist igår när jag var på ek hos bm så hon skulle skicka en kallelse och jag hoppas det blir snart.. Nu ska alla extra kilon bort bort bort!!




Kommentarer
Ida

Tackar, mina små gullegrisar :D Undra om det är den fula fågeln hon gör på bilden!? ;) Ser ju nästan ut som det..



Ps: hör av dig om ni ska ngt till Boden, även ngn annan dag ;)

2009-03-17 @ 22:18:19
URL: http://storasysteryster.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0