När man gråter renas själen










Så då var kontrollen hos BM överstökad och det blev som jag trodde, öb kontroll i Sunderbyn på fredag.. Jocke är ju himla nöjd över det lr så kanske inte, han är ju inte den som gillar att hålla på och fara fram och tillbaka för han tycker det är så långt överallt :) Men nu är han så illa tvungen :) Hihi!
Nå iaf så verkade allting bra med bebis idag och hjärtljuden låg på 143slag/min.. Hon sa även idag igen att det blir en bebis med långa smala ben :) Som pappa då för mina ben är ju allt annat än långa och absolut inte smala..
Så då¨är det bara invänta fredagen och se vad som sägs då.. Det ska faktiskt bli ganska spännande för då gör dom ju UL och det är ju ett tag sen det gjordes.. Är ju så himla kul att se bebis där inne i magen :)

BM frågade även hur jag mår och känner just nu och jag sa att jag mår bra men att det är jobbigt att vänta.. Så frågade hon om jag tycker det är så jobbigt så jag gråter och det gör jag ju inte.. Men hon tyckte iaf att om det skulle kännas jätte jobbigt mitt i allt och att jag skulle känna att nu är det för mkt då är det bra att gråta för att då kan det kännas lättare sen.. Tyckte det lät ganska komiskt men det ligger ju någonting i det hon säger iaf.. Jag tror nog jag klarar mig från att gråta :)



Kommentarer
Cecilia A

Jag fick gå på överburenhetskontroll med mitt första barn efter 14 dagar och då såg de att det var lite fostervatten och satte igång så vi får hoppas att det blir senast fredag för dig då. Sen gick det fort så hade vi en liten tjej :) Lycka till!! Jag håller tummarna!

2009-01-07 @ 15:52:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0