Dagen









På morron har vi vaknat vid 8 och steg sen upp vid 1o typ då gossen ätit och vi även hade somnat om en stund som vanligt :)
Badade honom så nu är han ren och fin :) Vi har bara använt badbaljan första gången han badade här hemma sen har vi badat honom i badkaret för vi har ju en sån där badhjälp som man lägger honom i så slipper man hålla honom och då har man båda händerna fria så då går det mkt lättare att tvätta honom.. Anledningen till att vi badar honom i badkaret ist är för att han kommer så högt upp i baljan med badhjälpen och man kan ju inte ha så mkt vatten i den så då får han frysa men i badkaret så tycker han bara det är mysigt då han får vatten på lillkroppen :) 






Så har jag även ringt och kolla så att vi har drulle försäkring på hemförsäkringen så att alla grejer är försäkrade och så.. Och så har jag ringt kommunen så dom skickar hem blankett så vi kan ställa gossen i dagiskö :)

Nu vaknar våran bebis så då ska vi åka till mamma och äta :)


Kommentarer
Jenni

Med Annelie:) När du kan börja komma med, så vet du vad jag har för nr. Vi kanske kan umgås här någon dag. ta en prom med gossen eran och Yaiya?:)

2009-01-26 @ 21:45:33
URL: http://sandrajenni.blogg.se/
Anonym

vill bara säga:VILKEN SÖT KILLE!!!!och vad mycke hår han har :O) jag ska bli mamma för första gången snart(ca4veckor,hoppas vi :O) ) men jag har aldrig tänkt på att man måste vara så snabb med att ställa i kö till förskolan,hur länge måste man stå i kö för att få en plats?handlar det om år eller? vi har planerat att vara hemma i ca 2 år då vår lilla bäbis kommer(+- någon månad) tror du att man kan vänta lite eller måste det fixas direkt?hur länge har ni tänkt att ni kan vara hemma med eran gosse? vad ska ni välja för förskola? kommunal eller någon inriktad förskola?vi har funderat på ur och skur förskola,men man vet så lite om olika förskolor,ibland undrar jag om man skulle söka dag mamma i stället,men jag vet inte om det finns där jag bor :O/ om man ska ställa i förskole kö ,var får man blanketter i från? ....oj! oj! OJ! nu blev det mycke att tänka på,jag tror att jag måste fråga runt lite hos mina mer erfarna vänner! hoppas ni får en trevlig kväll!/mycke förvirrad första gångs mamma :O)

2009-01-26 @ 22:29:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0