Blir det någon bebis lr vad?






Jag ringde förlossnigne vid 8 på morron och hon tyckte då att vi kunde börja åka för att dom väntade ganska mkt patienter fram mot lunch och så.. Så vi bestämde att vi skulle vara där till tio så vi skulle hinna äta frukost och duscha osv.. Var bara att skynda och väcka Jocke samt ringa mamma och väcka henne så hon kunde väcka Nova och göra henne klar och sen hoppa i duschen för en snabbis.. Så 9 var vi hos mamma och packade in Nova i bilen och sen åkte vi iväg.. Novas pappa hämtade henne vid e4n så vi skulle slippa köra in till Smedsbyn vilket var bra för exakt kl 10 svängde vi in på parkeringen i S-byn :) Var ju ganska halt när det hade regnat så vi fick ta det ganska lugnt..

Ctg kurvan såg fin ut även idag och man såg att det var en del sammamdragningar även fast jag inte kände av dom.. Sen fick vi vänta en stund innan vi fick träffa förlossningsläkaren som skulle göra UL och den mysiga kontrollen.. Det såg fint ut med fostervatten idag oxå och när hon skulle göra kontrollen så kände jag bara NEJ!! Och hon märkte nog på mig att jag inte tyckt att det var någon hit, inte för att jag tror att nån tycker det.. Men hon förklarade iaf precis hur allt ser ut och vad som ska hända när allt förbereder sig sov.. Så berättade hon hur hon skulle göra och även sen vad hon gjorde och så.. Det var inte lika hemskt som i fredags för det gjorde mkt ondare då och jag visste ju abslout inte vad hon höll på med ens.. Jag hoppas att vi får en som är lika bra nästa gång!! Var iaf öppen 3cm och tappen var halvt tuplånad och mujk så det är ju ett bra teckan.. Hoppas nu bara på att det sätter igång av sig själv så vi slipper göra en till kontroll!!
Hur som helst så har vi en ny tid på tisdag och har det inte hänt någonting då så börjar dom väl fundera på om dom inte ska sätta igång det hela men det är ingenting vi får veta förrän tisdag isf.. Det beror alldelens på hur jag och bebis mår och hur mkt patienter dom har på förlossningen för pågående förlossningar går ju före..


Nu ska jag fara till mamma och äta nå middag :)

Hejs!


Kommentarer
Idas mamma

Din bebis, kommer att komma innan fredag.

:)

Hälsa din söta, goa mamma från mig.

Kram

/Annelie

2009-01-11 @ 18:57:18
Hanna

Usch vad hemsk den där kontrollen är! Grinade första gången för det gjorde så ont... BM som gjorde andra gången var mycke mer försiktig, så då gick det väl an! Fan vad jag lider med dig! Dom där kontrollerna önskar man inte att någon ska behöva göra...

2009-01-11 @ 20:44:36
URL: http://junttikkan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0