Bitterfitta








Just nu känner jag mig jävligt bitter vill jag lova!!
För det första så är jag less och vänta vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att det gått 12 dagar nu och inte minsta lilla känning på att det skulle vara på gång något.. Skulle det inte vara så att jag känner bebisens rörelser så skulle jag fan börja fundera på om jag bara blivit fet..
Folk frågar 1000ggr per dag om det inte kommit någon bebis, om det är på g osv.. Och visst jag förstår abslout att alla undrar det hade ju jag oxå gjort men det börjar oxå bli lite påfresande för jag känner ju att det är länge länge kvar..

Så är jag jävligt less på mina grannar (vilka det nu är) som har sina förbannade cyklar i trappuppgången där det är plats för att ställa vagnar och dylikt så inte fan ryms det någon vagn där nu inte.. Hallå, det finns liksom cykelförråd!! Den ena cykeln är dessutom isärplockad..
Så här nån dag ska jag vara en riktig satkärring och ringa kalixbo och be dom fixa bort det där för om jag nu skulle vilja ställa vagnen där nere så går ju inte det för att dom har sina förbannade skrotcyklar där!!

Nu ska jag sluta klaga och gå ner för mammi kommer och hämtar mig.. Blir middag med dom idag för Jocke är på bandy


Kommentarer
Hanna

Jaha står cyklarna kvar?! Dom ställde till med en massa problem för oss oxå =) Håll ut bebisen kommer jag lovar! Jag gick 3 veckor över tiden, så länge man får gå men till slut kom han efter igångsättning... Det är som du säger väldigt påfrestande med alla som undrar hela tiden, man blir less och man blir less på ala tips man får för och få igång det hela! Så håll ut, när bebben kommit känns dagarna över tiden som en fis i rymden!/Din f.d granne Hanna J

2009-01-06 @ 16:15:02
URL: http://junttikkan.blogg.se/
Hanna

Sista veckan var det öb kontroller varannan dag, fick åka till S-byn och göra dom dessutom, det var jävligt trist! Åka dit och hoppas på att det skulle bli en bebis och sen åka hem tomhänt! När jag blev igångsatt gick det undan, tog 2½ timme tills han kom efter att dom satt droppet... Det kommer gå hur fint som helst! Man klarar så jävla mycke mer än man tror!! /Hanna J

2009-01-06 @ 20:59:31
URL: http://junttikkan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0