BF +12






Vaknade vid 7 och kunde inte somna om så här sitter jag nu helt ensam i mörkret och Jocke sover för fullt.. Det lär han nog göra ett antal timmar till för han har varit vaken och sett hockeyn inatt..
Är ju så sjukt störande då man vill sova men verkligen inte kan och bara ligger och vrider och vänder på sig så jag tog täcke och kudden till soffan.. Har druckit en mugg med thé och ätit en mandarin så nu ska jag bädda ner mig och se Mamma mia i hopp om att kanske kunna sova en stund sen annars vet jag en som kommer vara skit trött senare idag..





Imorron är det onsdag och jag verkligen längtar att få komma till BM och höra vad hon har att säga om det hela..
Har det inte blivit någon bebis innan fredag så blir det överburenhetskontroll och jag är ganska säker på att det inte kommer hinna komma någon för den har inte ens gjort minsta lilla anspråk på att den vill ut.. Så himla typiskt!!
Jag är den enda i min familj som har behövat vänta såhär.. Min mamma har fått oss syskon någon dag tidigare än BF varje gång och min syster fick sin dotter 2 dagar före och självklart så får jag gå och vänta tills jag blir galen.. Suck!!
Dessutom så hade syster massa sammandragningar igår när dom var och handlade i stan och det är ju som lite typiskt, det är ju jag som ska ha massa sånt och inte hon!!
Nåja nu ska jag bädda ner mig..



LATER!!


Kommentarer
Jenni

Tycker eran lilla Bebis kan komma ut till världen nu. :) hihii.. Så att jag kan komma och hälsa på så fort jag landar i Kalix igen - eller nästan iallafall. hihii..



Tänker på er och hoppas att eran lill plutt snart!

2009-01-06 @ 09:04:41
URL: http://sandrajenni.blogg.se/
Dilan Amin

Fin blogg :D



/ www.mramin.blogg.se

2009-01-06 @ 09:08:07
URL: http://mramin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0