Fika







Jag messade Ida och vickan för att höra om dom var sugen att fara på myggan en sväng men Vickan hade inte riktigt tid utan skrev att det finns fika hemma hos henne så nu när Alwin har ätit klart ska vi pälsa på oss och ta vagnen till Vickan, hon bor ju bara en bit bort efter garan så det blir en lagom bit i kylan :) Ida kommer oxå med :)  



Hejs!


Kommentarer
sassan

till föregåendet inlägg. Strumpbyxor är jätte praktiskt då det är färdiga strumpor,har även testat "lång kalsonger" inte alls särskilt bra til så små för dom vill på att åka upp till knäna hela tiden fast man försöker sätta fast benen med strumporna. Så strumpbyxor rekommenderar jag, men det är tyvärr jätte svårt att hitta fina till pojkar strumpbyxorna är oftast enfärgade men bättre det än ionga alls får man väl säga.



Till flickor finns det massvis fina, och alltid i mängder på affären. På barnenshus i luleå har dóm till pojkar mest enfärgade nått enstaka par med motiv tyvärr har dom lite och det är ofta slut..

På åhlens har dom enfärgade och H&M brukar ha rätt dåligt (ofta slut där) kappahl har också en färgade.



Svärmor lyckade hitta några pojk strumpbyxor som var jätte söta med elefant motvi på lindex två par för 69,90 tror jag det var. =)

2009-02-19 @ 13:20:00
URL: http://sassan86.blogg.se/
Cilla

Oj va kul att du ska ha barn, hur gammal är du och hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? lycka till med allt :)

2009-02-19 @ 13:25:03
URL: http://cilla.blogg.se/
Hanna

Ni kan ju ansöka om ikea handla hemma, alltså ni ansöker om en kredit så kan ni betala av det :) Är ju bättre göra så än punga ut en massa då man inte har råd. Vi har faktiskt gjort så :)

2009-02-19 @ 16:43:55
URL: http://wildbee.blogg.se/
Hanna

Nää men ibland måste man kanske det :) Fast vi har ju visserligen räntefritt i 9 månader, är för att Jonas jobbar där som vi har räntefritt.

2009-02-19 @ 18:51:53
URL: http://wildbee.blogg.se/
sassan

ja du hittar säkert nått kul=)

2009-02-19 @ 19:15:07
URL: http://sassan86.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0