Tvätt & Limpbak









Idag har vi varit vaken sen 7.30 så gossen somnade direkt han ätit lunch och sover än..
Jag har tvättat och nu har jag en limpa i ugnen :) Hoppas den blir lika god som när Vickan gör den!!

Så vad ska man hitta på mer idag då? Skulle som behöva plocka undan en massa här för det är så stökigt men det känns väldigt jobbigt för jag känner mig lite trött så vi får se hur det blir med den saken.. Det måste även dammsugas och det är ju en del jobbigt.. Nåja jag är ju ledig så nog hinns det göras nån gång alltid :)

Igår snörde jag ihop en stor sallad som vi åt til middag och det var verkligen smaskigt!! Har även ätit det till frukost och lunch idag och jag tror det blir att äta det till middag oxå :) Men det är ju nyttigt så det gör ju inge om man äter det flera ggr :)
Vi byggde även ihop gossens nya sängmobil så han fick ligga en stund och titta på den och det verkade han gilla.. Den spelar några olika melodier, snurrar runt och så fladdrar bladen som är på den och så finns det även en nattlampa på den så kan man justera ljudet oxå :)
Så den ska han få ligga och titta på ibland.. Nu vill han även ha ett babygym, MOMMO!! ;)

Ähh nu ska jag göra någe annat..

 Hejs


Kommentarer
Josse

Vad skumt att man börjar drömma konstiga drömmar :) Mmh limpa det lät gott det, jag har blivit less allt köpesbröd så borde verkligen baka själv istället nu :)

2009-02-03 @ 18:18:07
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0