Helg med vänner, Ikea & en utvilad mamma









Har inte riktigt hunnit blogga nå i helgen så jag får väl lov att göra det nu..
På fredag var vi hemma och tog det lugnt och mös på för fullt och på kvällen var vi själv för Jocke var ut med jobbet så då gick vi med Ida och hälsade på Sia som var hos sina föräldrar där även hennes syster var med sina barn så då fick vi träffa dom oxå.. Men gud så kallt det var ute alltså.. När vi gick dit var det inte så farligt men på vägen hem höll man ju på att frysa bort fejset.. Tur dom bara bor på gatan här nedanför!!
Sen när vi kom hem så kom Ida upp en sväng och gossen fick mat och sen var det dax för honom att sova..
Jag höll bokstavligen på att frysa ihjäl under natten fast jag hade tagit på mig en filt och så var ju inte Jocke hemma så man sov väl sisådär..

Gårdagen började med att vi vaknade vid 8 tiden då gossen fick mat sen kom Ida och körde oss till Nyborg för att hämta Jocke för vi hade ju ingen värmare i bilen och dom har ju garage så jag satte i värmaren innan vi for så den skulle vara varm när vi skulle till Ikea.. Var förbi hos mamma där min moster var och hälsade på så fick gossen lunch inann vi for till Ikea.. Äntligen, har ju velat fara dit jätte länge.. Han fick även en jätte söt liten dress som moster hade stickat med ett spöke på så står det "buu" på ryggen :)
På Ikea handlade vi madrasskydd, handdukar, en till nattlampa, tidningsställ, en sån där kudde typ som man har under datron, servetter och lite annat.. Så var vi även på Barnens hus där vi köpte en bärsele och en lekbåge till babysittern..
När vi kom till Kalix så for vi direkt till Nyborg där vi skulle äta middag och där blev vi till 19tiden..

Inatt har jag äntligen fått sova en hel natt utan att gå upp och ge Alwin mat för inatt har Jocke gjort det.. Gud så skönt att han nu kan mata så jag alltid slipper stiga upp!! Fast självklart så har jag ju ändå vaknat när han har börjat gnälla för att han varit hungrig så jag har fått putta i Jocke så han skulle vakna, han har ju inte det så att han vaknar så fort gossen låter som mig :)

Hade tänkt städa här idag för jag har inte fått gjort det i veckan som jag hade tänk men nu jäklar :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0