Hemmafru??





Nu har jag gått an med dammtrasan i gossens rum och fixat till på skötbordet där det var kaos medans gossen har suttit så fint på golvet och lekt :)
Det hänger massa ren tvätt på tvättställningen men det har jag inte tänkt vika ihop utan det överlåter jag helt enkelt åt Jocke..
Han åker även på att dammsuga m.m

Jag, Ida och Tesse satt igår och pratade om att dom flesta killar blivit så bortskämda hemma då deras mammor har städat deras rum, tvättat deras kläder, smörat deras mackor m.m och då blir det nog såhär att dom tror att tjejen ska göra det sen oxå eftersom att deras mamma fixat allt i hemmet när dom vuxit upp.. Varför är det så att just killarna blir behandlade som att dom inte klarar av något av sina mammor??
Jag har då minsann fått städa mitt eget rum och hjälpt till hemma, visserligen tvättade mamma mina kläder men jag flyttade ju hemifrån när jag var 17 så sen dess har jag skött allting själv..  Bodde ju hemma ett halvår medans jag letade lägenhet här i Kalix då jag flyttat från Luleå och då gav jag även mamma en slant varje månad för mat osv.. Det tycker jag inte är mer än rätt om man bor hemma och har jobb för jag tycker det känns fel att leva på andra..

Så när Alwin blir större ska han då få städa sitt eget rum för här ska det inte hönsas nånting..
Han ska få lära sig att man hjälps åt hemnma..
Nu är det ju flera år kvar tills dess men iaf :)

Många verkar göra så att kvinnan sköter allt i hemmet medans mannen fixar med bilarna, klipper, gräset, skottar gården osv men nog kan väl vi oxå göra allt sånt så varför inte hjälpas åt med allting ist det blir ju så mkt enklare och roligare då..


Hur tycker ni??


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0